KEIT Klinika Estetike Italiane Tirane

Kirurgjia Estetike Italiane ne Tirane – KEIT: Jemi nej grup kirurgesh estetike italiane dhe ne Janar 2011 filluam aktivitetin tone kirurgjikal ne Tirane. Rregullime te hundes vesheve qeskave te syve heqje e dhjamit me liposucion abdominoplastik rritje apo reduktim te gjoksit lifting te fytyres heqje te rrudhave fryrje te buzeve.