Megatek SA sht hipermarketi m i madh B je Vet n Shqip ri q ofron shitje me shumic dhe pakic n Shqip ri dhe rajon. Megatek SA sht pjes e Teqja Group International i p rb r nga nje grup kompanish me experienc t gjat jo vet m n Shqip ri por edhe n tregun rajonal duke ofruar nje gam t gjer produktesh dhe sh rbimesh q nga logjistika deri tek prodhimi i materialeve industriale. Grupi p rfshin kompanit si m posht :

  • Teqja international s.a.
  • Teqja l.t.d
  • Global construction s.a
  • TNT Albania
  • Spartan security & Spartan security systems
  • Radmail
  • Albanian network communication company
  • Albanian company of general services
  • Reno Albania l.t.d

Megatek-u n shifra: Megatek ky investim privat prej m shum se 40 milion Eurosh sht nd rtuar mbi nj sip rfaqe toke private prej 150.000 m2 nga ku 62.000 m2 z vet m Megatek-u. N sip rfaqen e brendshme t Hipermarketit shitja me pakic z 14.000m2 magazina dhe shitja me shumic 10.000m2 zyra 2.600 m2 restorante dhe banka 2.100m2 dhe pjesa tjeter hapesire e gjelb r e parking. Mbi 380 punonj s t brendsh m e 150 t jasht m kujdesen 7 dit te jav s p r mbar vajten e shitjes s m shum se 30.000 produkteve nga 48 vende t ndryshme te bot s.

Ofertë speciale

info@megateksa.com