Spitali Gjerman Tirane u perzgjodh dhe u miratua si Ofrues i Preferuar i Sherbimeve Mjekesore per Pacientet Nderkombetare nga Grupi Nderkombetar i Sigurimeve VanBreda VanBreda International Insurance Group .

 

Historia e suksesshme e Spitalit Gjerman ne Tirane filloi ne 2010-en. Spitali Gjerman siguron standardet me te larta te sherbimeve klinike dhe kujdesit kardiak ne rajon.

Qendra jone per kujdesin kardiovaskular eshte e pasfidueshme ne Shqiperi dhe me e mirane vendet Ballkanike me mjeke Austriake dhe Gjermane dhe me nje staf mjekesor internacional dhe ekip mbeshtetes mjaft te trajnuar dhe te motivuar.